úterý 21. června 2011

Aktuální situace Freya serveru

Aktuální situace Freya serveru

Napsal 7framm dne 20.06.2011, 11:57, kategorie Jiné

Konec června se blíží mílovými kroky a je třeba dát další informace, i když nejsou zrovna příznivé. S Dah4kem jsme vytvořili určitou představu, která je podložená zkušenostmi, informacemi a testy. Tuto představu jsem postupně předkládal současnému vedení podle toho, jestli byla možná technická realizace (třeba možnost dynamickych rates, omezení klientů atd).
Jak jsem uveřejnil v minulém vstupu, v červnu měly proběhnout debaty o nastavení a spustění serveru. Bohužel kvůli časovému vytížení vedení v RL se začlo diskutovat teprve před několika dny. Způsob jakým se debatuje nezaručuje zrovna rychlou domluvu. Proto není možné server spustit do prázdnin.
Pro případ výskytu závažnějších problémů musím být jako jediný správce a vývojář při startu a začátcích ostrého provozu serveru. Moje volnější období právě končí a více času budu mít na přelomu července a srpna. Doufejme, že další měsíc navíc (tím myslím červenec) pomůže v utřídění myšlenek a názorů vedení. Kdy Freya bude spuštěna teď nedokážu odhadnout.

Nezbývá mi, než Vám popřát krásné prázdniny a dovolené.