středa 21. září 2011

Gracia Final – veřejný test

Zdravím,

zdá se, že nás konečně opouští ta naše všudypřítomná smůla a problémy, námi naplánované věci se začínají vyvíjet podle našich představ a vše už do sebe pomalu, ale jistě zapadá. Minulý týden s námi dokonce i začal komunikovat prodejce námi původně vyhlédnuté ochrany herního klienta. Během pár dní se nám s ním podařilo vše dohodnout, zaplatit a získanou ochranu otestovat. S ochranou jsme spokojeni, mimo jiného obsahuje slibované omezení multiklientů na 2 klienty pro jeden počítač, na slušné úrovni se zdá být i ochrana proti používání cheatů (např. L2Tower, L2Ext, L2Walker, L2Net, L2Control, ZRanger a další). Jen doufám, že nakonec nedopadneme takto: http://www.youtube.com/watch?v=YMvE3JObEAc :D .

Se získáním ochrany herního klienta padla poslední vážná překážka ve spuštění nového serveru a proto byl dnešním dnem nadobro ukončen provoz C4. Nyní přichází na řadu, už dříve slibovaný, krátký betatest našeho nového Gracia Final serveru. Test server bude spuštěn co nejdříve tzn. dnes ráno, nebo dopoledne. Test bude probíhat až do pátečního večera a v případě hladkého průběhu testování, bude poté oficiálně spuštěn GamePark Lineage 2 Gracia Final server :)

Nastavení test serveru:

  • rates – vše 100x
  • základní GM kočky (jejich nabídku lze upravit, uvidíme co bude potřeba)
  • GM budou mít maximální práva a po slušném požádání vám mohou pomoci s testem určitých funkcí hry (GM budou mít summon a možnost vám dát předměty/questy/skilly/levely atd. ale pouze pro seriózní testování!)
  • Hlavním GM pro test bude Ignác a má možnost si podle potřeby řídit průběh testování, buďte mu prosím v testování nápomocni.
  • Nalezené chyby nebo problémy prosím ohlaste na našem fóru v sekci GF bug report

 

Vše co potřebujete pro vyzkoušení hry na našem novém GF serveru naleznete v menu pod odkazem “Jak do hry” a nebo níže:

Herní klient:

http://games.on.net/file/26578/Lineage_II_Chaotic_Throne_Gracia_Final_Live_Client
(později přibude odkaz pro stažení přímo ze stránek GP a dalších míst)

 

GF system patch:

http://www.uloz.to/10326750/gf-live-system-rar
http://www.edisk.cz/stahni/13163/GF_live_system.rar_17MB.html
http://www.megaupload.com/?d=1CW660O2
http://www.mediafire.com/?2qgg2qlw7te3f98
http://hotfile.com/dl/130255498/449b83f/GF_live_system.rar.html
(GF system patch už by nyní neměl vyvolávat falešně pozitivní rekce antivirových programů.)

 

Registrace herního účtu pro GF test:

-odkaz bude dostupný ráno po spuštění test serveru-
(Pro účet na test serveru nebude vyžadováno potvrzení přes email, účet bued po vytvoření okamzitě aktivní. Účty pro test server jsou pouze dočasné, před oficiálním spuštěním serveru bude vše smazáno!)

 

GamePark klient v.2

Bohužel nový GP klient pro Lineage 2 ještě není připraven, ale v rámci testu bych všem doporučil si nového GP klienta otestovat např. na hře COD2 (nemusíte ji ani hrát :) ) a s dočasným předstihem když tak začít řešit případné problémy.

Stažení a instalace: GamePark.cz klient verze 2.0.9.0
Vyzkoušení GP klienta: http://www.gamepark.cz/hra/call-of-duty-2

 

Takže, vše potřebné jsem už snad zmínil, ale pokud by jste měli přeci jenom nějaké další dotazy, nebo připomínky, tak nám napište na staré fórum (registrace na fórum jsou dočasně uzavřeny) a nebo na email gpl2help(zavináč)gmail.com

Děkuji za pozornost.